Startsida / Inlägg

DD-Tips Boden

av MLipovac

Solvalla får hämta andan efter en magisk helg. Boden blir istället värd för en öppen V86 omgång som ser intressant ut på förhand. Vi får se några finska ekipage som ska starta och som brukar ha framgång uppe i norr. Jag väljer att inleda med ett fräckt lås i den första dubbel och i avslutningen plockar jag med dem tre mest betrodda. Häng med!

DD-1 (2140m auto)

7 Sambucus P.R är en häst jag gillar, han har varit bra när han varit ute på V75 och jag tror han har bra chans att vinna ikväll. Han öppnar ganska bra och i mitt huvud finns ett scenario att han kan komma till ledningen och då tror jag han bli svårfångad. Han tål att göra en del jobb själv också och skulle han få en bra position i kön då har han en ruggig spurt till slut. Vill dubbla med ett roligt drag som bara är spelad till 4% just nu, det är 11 Quattro Lane som är riktigt spurtstark. Han har varit ute på V75 och vunnit. Blir det lite fart på loppet då tror jag han kan komma flygandes längst ut och vinna. Formen finns där och han såg fin ut senast vi segern, glöm inte honom!

DD-2 (2140m auto)

Kvällens bästa lopp avslutar omgången och vi får se en duell mellan 2 Cool Keeper och finlands bästa häst 9 Victory Bonsai. Bakom dem lurar Jörgen Westholms 7 Rocky Winner. Mitt tips går till 2 Cool Keeper som dragit vinstlotten i spårlottningen. Han har varit ute mot väldigt tuffa hästar i Gulddivisionen och nu när han har spetsläge då ska han ses med väldigt bra chans. 9 Victory Bonsai vann på ett övertygande sett senast i dödens på Vermo och man siktar på Oslo Grand Prix med honom. Han borde kanske vinna mot dom här om han ska ha någon chans i Oslo Grand Prix? Jag tror att han är riktigt tuff och kan brotta ner ledaren från dödens. Plockar också med 7 Rocky Winner som i grunden är riktigt kapabel, Westholms stallform har ingen missat och skulle dom två mest betrodda köra mot varandra då kan Rocky göra en knockout.

DD-förslag: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 7,11

DD-2: 2,7,9

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 7 Sambucus P.R

DD-2: 2 Cool Keeper

Spelstopp för Dagens Dubbel är 21.26

Bästa V86-spiken: 10 William Birdland (V86-4)

Bästa V86-draget: 11 Quattro Lane (V86-7)

Spelstopp för V86 är 19.20

Har ni spelat en V86 eller DD? Diskutera nedan!

Köp in er på mitt V75 system på lördag! Följ länken nedan: http://tillsammans.atg.se/inbjudan/FXVQ- ACYX-21456

Lycka till! /MLipovac

  • Tjänstgörande sportredaktör: Jesper Thedéen
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB