Startsida / Inlägg

DD-Tips Bergsåker/Solvalla

av MLipovac

Onsdag och det betyder V86-Xpress, denna gång med jackpot och stora pengar om man sitter ensam med åtta rätt. Bergsåker och Solvalla delar på omgången och jag har hittat min spik på dubbeln uppe i norr, i huvudstaden tar tror jag favoriten har bra chans men vill plocka med några roliga drag. Häng med!

DD-1 (1640m auto)

2 Malgomaj B blir mitt singelstreck på dubbeln, hon spurtade bra senast på V75 och har varit ute i tuffa stolopp. Ikväll har han fått ett perfekt utgångsläge då hon kan öppna ganska bra, skulle hon få överta ledningen då tror jag att hon blir svårslagen. Blir det inte någon ledning så tror jag ändå hon har bra chans. Hon är stark och tål att göra en del själv och jag tror hon är starkast till slut. Kör Petter!

DD-2 (2140m auto)

I avslutningen får vi se ännu ett stolopp där 1 Dens Bea blir klar favorit, hon har utvecklats enormt i år och visade senast att hon är riktigt bra när hon vann. Hon är snabb ut och förstärks med Erik i vagnen, det gör henne till spetsfavorit och från ledningen har hon vunnit fyra gånger på fyra försök. Jag vill dock ändå gardera henne på den stora lappen för hon gör sin första långa resa och det kan ställa till det lite. 5 M.T Klara var godkänd senast efter en strulig resa, hon går bäst i ledningen men där är det nog upptaget ikväll. Det gör inget för hon får Örjan upp i vagnen och han brukar servera hästarna riktigt bra lopp och då tror jag hon blandar sig i segerstriden. 4 Brilliance vann lätt från ledningen senast och såg riktigt fin ut, hon håller bra klass här och ska räknas på formen. 10 Faloria Boko återkommer efter vila och sjukdom, formen är lite oviss men skulle hon vara i någorlunda form då ska hon ses med vådligt bra chans. Hon är enligt mig bästa hästen i fältet men formen är som sagt diffus. Plockar också med två riktigt roliga skrällar, 9 Feria De Mayo som har bra form och står bra inne i loppet och 12 Philistine Face som gör sin första start för Peter Untersteiner och ska gå barfota direkt. Båda skrällarna gynnas vid tempo i främre träffen.

DD-förslag: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 2 Malgomaj B

DD-2: 1,4,5,9,10,12

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 2 Malgomaj B

DD-2: 1 Dens Bea

Spelstopp för Dagens Dubbel är 21.40

Bästa spiken: 3 Readly Express (V86-2)

Chansspiken: 2 Malgomaj B (V86-7)

Luringen: 6 Above All Ås (V86-1)

Spelstopp för V86 är 20.30

Har ni spelat en V86 eller DD? Diskutera nedan!

Lycka till! /MLipovac

  • Tjänstgörande sportredaktör: Johan Lundin
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB