Startsida / Inlägg

DD-Tips Eskilstuna

av MLipovac

Gott nytt år mina vänner och följare, önskar er ett riktigt gott 2017! Vi firar det nya året med en Grand Slam omgång från Eskilstuna och det bjuds på intressanta tävlingar. Jag har hittat en häst jag tror mycket på i avslutningen som jag kommer singelstrecka, i inledningen kommer jag gardera då det ser öppet ut. Vill också säga att jag kommer vara på semester från imorgon och en vecka framåt så att det kommer inte komma tips varje dag. Jag ska försöka få ut något tips under kommande vecka. Häng med!

DD-1 (2140m auto)

En öppen spårtrappa inleder dagens dubbel och här går mitt tips till 8 Estelle Web som jag tror Petri Airaksinen kan sätta dit idag. Hon går bäst från ledningen men idag kan det bli långt till ledningen, hon har en bra speed till slut och kan han ladda och få en bra position då tror jag hon är starkast till slut. Hon har härdats i tuffare gäng än detta och måste med på kupongen. 7 The Lucky One har varit riktigt fin vid segrarna på slutet, han har ett läge långt ut på vingen men med formen på topp så måste han med. 2 Dalhem Express är obesegrad i sin nya regi och han ser formstark ut, står hårt inne i loppet men från ett perfekt utgångsläge tror jag han får en bra resa och då är han med i segerstriden. 10 Jeppas Pronto är roliga draget i loppet, han såg bra ut senast innan han galopperade. Konto upp idag är intressant och kan han smyga med då biter spurten bra till slut. Plockar också med 3 Midas Metan som har ett bra utgångsläge och 4 Monster Rainer som är bortglömd, sköter han sig så är han inte sämre än någon annan.

DD-2 (1640m auto)

I avslutningen har jag hittat mitt singelstreck denna omgång. Hästen går ner i klass och profiterar på körningen som det rycktas bli i början. Det är 9 Banthechocolate, hon har formen och kapaciteten att vinna ett sådant lopp. Senast var hon ute på V75 men hade otur med placeringarna men avslutade ändå bra. Hon har en bra starkrygg att gå i och jag tror Jorma kommer få andra ytter och då kan ingen stå emot henne på upploppet. Spik!

Dagens Dubbel-förslaget: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 2,3,4,7,8,10

DD-2: 9 Banthechocolate

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 8 Estelle Web

DD-2: 9 Banthechocolate

Spelstopp för DD är 17.30

Lycka till! /MLipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Tf chefredaktör och vd: Lena K Samuelsson
 • Tf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB