Startsida / Inlägg

V75-Tips Bergsåker

av MLipovac

Bergsåker står för dagens V75 tävlingar och vi får se en favoritbetonad omgång där nyckelpersonen är Robert Bergh. Han kommer till sin gamla hemmabana med många fina hästar som fått bra utgångslägen och stämmer det så kan det bli full pott för Bergh i eftermiddag. Jag tror mycket på honom och hans hästar och väljer att spika två av hans favoriter. Jag tror inte det kommer bli någon miljon utdelning men det vi kan göra är att sätta sjuan så får vi se vad det betalar till slut. Ni hittar DD-förslag, V75 podden och andel till mitt system längre ner på sidan. Nu kör vi!

Bästa singelstrecket: 7 Digital Archive (V75-6) har alltid varit en bra häst men i dem tre senaste starterna så är han som en helt ny häst. Man har satt på jänkarvagn och det har gett hästen en otrolig kick. Senast pulvriserade han allt när han gick upp i dödens och sedan lämnade alla och vann med halva upploppet. Jan Norberg som körde då sa att han inte kört fullt med hästen trots uppvisningen. Jag tror att han har en riktigt bra chans i eftermiddag, det viktiga är att han kommer före värsta motståndaren 5 Queer Fish i början så han får ta över ledningen och då tror jag inte han förlorar. Robert Berghs bästa chans enligt mig och jag spikar!

Näst bästa singelstrecket: 7 Aileron (V75-1) har en väldigt bra uppgift framför sig, han har springspår och bra form. Senast fick han ge sig mot en bättre häst men idag möter han ingen av den kalibern och jag tror Bergh har bra chans att inleda omgången med sin favorit. Det snackas om att Ulf med 1 Västerboblackmoney ska svara ut favoriten men det tror jag inte att han gör när Bergh kommer med fart. Man kan ändå kolla värvningen och höra vad Ulf säger för det kan vara avgörande. Kommer Bergh till ledningen då förlorar han inte tror jag.

Roligaste skrällen: 9 Ladyofthelake (V75-2) spurtade vasst till seger senast och formen verkar vara rejält på gång. Hon är bättre på lång distans men hon vann faktiskt på just Bergsåker ifjol på denna distansen på V75. Hoppar favoriten bort sig vilket hon kan göra då hon har hög galopprisk och ett snävt spår så ska ni se upp med 9 Ladyofthelake.

Spelstopp för V75 är 16.20

Dagens Dubbel-förslaget: 5 kombinationer x valfri insats

DD-1: 7 Digital Archive

DD-2: 3,4,6,9,11

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 7 Digital Archive

DD-2: 11 Beppe Am

Spelstopp för DD är 18.20

Veckans avsnitt av V75-podden med mig och Niclas hittar ni HÄR!

Vill ni köpa in er på mitt system? Det gör ni HÄR!

Lycka till! /MLipovac

  • Tjänstgörande sportredaktör: Jesper Thedéen
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB