Startsida / Inlägg

V75-Tips Jägersro

av MLipovac

Jägersro står för en intressant omgång där den stora snackisen i veckan har varit Anna Mix i Gulddivisionen. Hon ska köras passivt och med träningsbalans. Jag tycker bara att Sofia gjorde rätt och sa hur det kommer vara, sen är det upp till oss spelare att hantera det. Annars tycker jag omgången kan ge bra betalt trots en megafavorit i Silverdivisionen som bara vinner tror jag. Ni kan köpa in er på mitt system till dagens omgång och länk till de hittar ni längst ner på sidan. Nu kör vi!

Bästa singelstrecket: 2 Aron The Baron (V75-6) är omgångens största favorit och är lite för mycket streckad men jag tror inte att han bommar detta. Han såg fin ut senast när han ledde runt om på ”spetsbanan” Örebro och jag tror på samma scenario idag på ”spetsbanan” Jägersro. Hästen invändigt är snabb ut men man ska släppa och då tror jag att Örjan övertar och sedan är det ingen som slår honom. När Örjan Kihlström säger att han aldrig får en bättre chans att vinna ett lopp, då är det klart!

Näst bästa singelstrecket: 4 Replay Pellini (V75-5) blir min lösning på ett riktigt öppet lopp. Näst senast gick han riktigt bra från spår 12 på V75 och slutade tvåa. Efter det loppet fick han feber och fick stå över lite och senast var han tillbaka igen men det kändes som att det fattades lite i honom då. Nu har han lopp i kroppen och ett bra utgångsläge, disansen tror jag passar och jag blir inte förvånad om Uhrberg laddar och tar över ledningen av sin andra häst, då blir han svårslagen. Är han lite passivare och tar en rygg position i ledet då tror jag han har god chans att spurta ner dessa.

Roligaste skrällarna: 6 Secret Mission (V75-2) är bättre än vad raden visar och från ett bra utgångsläge med en bra kusk så tror jag han kan överraska till låg procent. Senast blev det galopp men han gick väldigt bra efter galoppen och hade krafter kvar. Passa honom! 8 Young Farmer (V75-4) gav Master Crowe en match på stretchen senast men hann inte ända fram. Nu har han en bra rygg i 1 Flo Rida Sea och kan Uhrberg hålla den ryggen då kan det bli riktigt spännande med lucka i tid på upploppet.

Spelstopp för V75 är 16.20

Dagens Dubbel-förslaget: 3 kombinationer x valfri insats

DD-1: 2 Aron The Baron

DD-2: 2,3,6

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 2 Aron The Baron

DD-2: 3 Sangria Knight

Spelstopp för DD är 18.20

Vill ni köpa in er på mitt system? Det gör ni HÄR!

Lycka till! /MLipovac

  • Tjänstgörande sportredaktör: Jesper Thedéen
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB