Startsida / Inlägg

DD-Tips Jägersro

av MLipovac

Igår blev det pannkaka när jag inte trodde något på favoriten i inledningen men han vann. Nya tag ikväll när vi ska till Jägersro som bjuder på en bra dubbel med fina lopp. I inledningen får vi se en av Lutfi Kolgjinis fina fyraåringar som kommer ut, jag väljer att hoppa över honom då jag singelstreckar favorit i avslutningen och det inte ger något odds. Häng med!


DD-1 (2140m auto)

I inledningen blir Lutfi Kolgjini och 5 Marciano klara favoriter, hästen visade upp fina prestationer förra året och det ska bli kul att se vad han kan åstadkomma i år som fyraåring. Han gör årsdebut ikväll och Ludde har hittat en bra uppgift åt honom, det ser ut som att det blir tidig ledningen och då har han bra chans om inte ringrosten lyser igenom. Jag väljer att hoppa över honom på dubbeln då jag spikar favoriten i DD-2 och det ger inget odds. Han har galopprisk och behöver nog loppet så jag tror det går att fälla honom. Tipset går till 10 Global Rhapsody som avslutade bra senast, näst senast var hon riktigt fin vid segern. Hon gör sällan dåliga lopp och jag tror hon är med i segerstriden. 8 Troja Caesar var jag inne på för tre starter sedan när hon startade i ett tufft V75 lopp på Jägersro. Hon kom aldrig in i det loppet då. Hon har gjort bra lopp i Danmark och senast avslutade hon bra. Ställer inte utgångsläget till det för mycket så torro jag hon är med där fram. 1 Very Esterel är bättre än vad resultatraden utvisar och har varit ute mot tuffa motstånd. Har ett spännande utgångsläge och skulle han kunna hålla rygg på ledaren så kommer luckan komma och då är han med i segerstriden. Plockar också med 3 Fordaluvachocolate som har två raka andraplatsen hos Lars I Nilsson. Näst senast blev han fråntagen seger för att han bröt ut på upploppet. Har ett bra läge och kan ta sin första seger i ny regi ikväll.

DD-2 (2140m auto)

I avslutningen får vi se Helena Burmans fina 2 Eldrick Boko som såg riktigt fin ut senast trots att hon låg lågt innan loppet pga uppehåll. Han fick ledningen och vann på ett bra sätt med krafter kvar. I min bok står det ledningen igen ikväll och med loppet i kroppen så tror jag inte han förlorar. Han har faktiskt aldrig förlorat från ledningen och det gör han inte ikväll heller. Spik!


Dagens Dubbel-förslaget: 4 kombinationer x valfri insats

DD-1: 1,3,8,10

DD-2: 2 Eldrick Boko

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 10 Global Rhapsody

DD-2: 2 Eldrick Boko

Spelstopp på DD är 20.53

Lycka till! /MLipovac

  • Tjänstgörande sportredaktör: Christoffer Glader
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB