Startsida / Inlägg

V75-Tips Kalmar

av MLipovac

V75 på Kalmar och omgången ser väldigt intressant ut. Jackpott och första V75 med barfota är extra kryddor i omgången. Jag har hittat ett riktig roligt och bra singelstreck som bara är tredjehandare just nu, riktigt intressant. Den andra spiken är omgångens största favorit men jag tror att hon löser uppgiften och bara vinner. Dragen får ni inte glömma. Ni kan köpa in er på mina andelar längre ner på sidan. Nu kör vi!


Bästa singelstrecket

10 Iago Zon (V75-6) är mitt roliga singelstreck denna omgång, han är ”bara” tredjehandare och det tackar jag för. Han inledde riktigt bra hos Lövgren och tog två raka segrar direkt. Han är ute på favoritdistansen och framskorna ska tas av, det är två faktorer som är avgörande tror jag. Han har vilat i en månad men det låter bra från stallet, utgångsläget tror jag inte är så farligt då han öppnar bra och har bra ryggar att gå i. Jag tror att det dessutom blir körning från start och det gynnar honom, ingen kommer stå emot honom på Kalmars ganska långa upplopp.

Kompletterande spik

2 Kash Brodda (V75-2) är omgångens största favorit just nu men faller sakta på strecken, det tackar jag för. Känns som att alla ska gå emot henne och det förstår jag, hon har fyra raka galopper. Jag kommer istället gå på henne då jag tror att Peter kommer ta en safestart och låta henne trava in sig och sedan finns det ingen i detta lopp som slår henne. Peter låter väldigt nöjd med henne och han tror på felfri avgång. Han tar dessutom på sig senaste galoppen då han gick in i en trång situation. Jag tror hon vinner detta enkelt och spikar!

Bästa dragen

11 Explosive De Vie (V75-3) gör årsdebut och saknar givetvis lite form men jag tror att han kommer göra ett riktigt bra lopp direkt. Man ska plocka av skorna direkt och skulle spetskörningen bli lite utdragen då bjuds han in i loppet. Han har växt in i eliten och jag blir inte förvånad om Oscarsson tar ännu en seger. Stallet har ruggig form just nu!

4 Cupido Sisu 11 British Steel (V75-5) är två hästar som måste med på systemet. Den förstnämnda känns det som att alla går på och det förstår jag. Han hade vunnit senast från bricka tolv om han inte slagit i vagnen och galopperat. Bättre utgångsläge nu och toppform. Den sistnämnde var det mycket surr om senast men då fick han attacker själv i tredjespår och gjorde det bra som trea. Kan han få en rygg att gå i idag och att det blir lite tempo på loppet, ja då fäller han väldigt många till slut.

4 Thaiger Exclusive (V75-7) är streckad till 9% just nu, 9%! Det tycker jag är helt sjukt, hästen har varit storfavorit på V75 förut och han har väll inte glömt bort hur man springer? Han har bytt tränare och fått lopp i kroppen. Jag tror dessutom han kommer till ledningen och med maxad balans och spets så tror jag han kan bli riktigt svårslagen. Veckans fynd!

Spelstopp för V75 är 16.20


Dagens Dubbel-förslaget: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 10 Iago Zon

DD-2: 2,4,5,6,9,10

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 10 Iago Zon

DD-2: 4 Thaiger Exclusive

Spelstopp för DD är 18.20


Vill ni köpa in er på något av mina system? Det gör ni HÄR!

Lycka till! /MLipovac

  • Tjänstgörande sportredaktör: Jesper Thedéen
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB