Startsida / Inlägg

V86-Tips Åby/Solvalla

av MLipovac

Onsdag och det betyder V86-Xpress. Åby och Solvalla delar på tävlingarna och vi får se två stora favoriter på varje bana. Jag väljer att singelstrecka en av dem, det beror på att jag tror mer på den ena för han har utgångsläget, kusken och formen till sin fördel. Inleder också omgången med ett roligt singelstreck. Glöm inte bort dragen som kan ge oss dem stora pengarna. Ni hittar även DD-förslag längre ner på sidan. Nu kör vi!


Bästa singelstrecket

4 Island Life (V86-6) kommer med fyra raka segrar och jagar sin femte ikväll. Jag tror att han tar den utan några större problem. Bra utgångsläge, Örjan Kihlström upp igen och ledningen ser det ut att bli. Med dem faktorerna har jag svårt att se honom förlora och därför blir han omgångens bästa singelstreck.

Roliga singelstrecket

3 Amazing Dynamite (V86-1) tror jag har bra chans direkt i sin årsdebut. Jag kopplar grepp om omgången med en spik direkt. Tränaren låter väldigt nöjd med träningen och jobben och tror på bra chans direkt. Han tål att trava i dödens om det behövs men givetvis är det ännu bättre om han kommer till ledningen, tror att han kan sitta där för det finns inte så snabba motståndare. Vilken position det blir får vi se men jag tror på väldigt bra chans direkt.

Dragen

1 Udo & 3 M.T.Kimono (V86-4) är två riktiga långskott i kvällens öppnaste lopp. Den förstnämnde är snabb ut, kan ta ledningen och sedan bestämma om man vill köra där eller släppa och få en bra resa. Med minsta klaff kan hon slå till. Den sistnämnda har gjort det godkänt från väldigt dåliga utgångslägen. Ikväll har hon ett bra utgångsläge och skulle hon få rätt ryggresa så kan hon spurta vasst.

2 Donatella Center (V86-5) var det mycket snack om senast när hon starta på V75. Fick då ett opassande lopp i dödens men gjorde det bra. Ikväll har hon ett riktigt spännande utgångsläge och jag tror hon får ett perfekt lopp och med open stretch kan hon blir riktigt farlig.

2 Bostonz Credit (V86-8) tycker jag gick bra senast, man testade jänkarvagn då och det föll väl ut. Man ska köra med samma balans ikväll och från ett bra utgångsläge kan hon få en bra ryggresa och då har hon kapacitet att fälla många på upploppet.

Spelstopp för V86 är 20.30


Dagens Dubbel-förslaget: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 2,6

DD-2: 2,3,9

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 6 Grainfield Ace

DD-2: 2 Bostonz Credit

Spelstopp för DD är 21.40

Lycka till! /MLipovac

  • Tjänstgörande sportredaktör: Jesper Thedéen
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB