Startsida / Inlägg

V75-Tips Örebro

av MLipovac

Örebro står för lördagens V75 tävlingar och vi får se många fina lopp. Den stora höjdpunkten kommer i avslutningen där Örebro Intnl ska avgöras. Ett stayerlopp där många fina hästar ska göra upp om 400.000 kronor. Man ska tänka på att det är kort upplopp på Örebro och att i dessa tider så rinner många undan från ledningen, det fick vi se i onsdags. Mina singelstreck tror jag vinner från just den positionen. Mina V75-rubriker, DD-förslag och V75-podd hittar ni här under. Mot 7 rätt!


Bästa singelstrecket

3 Top Of The World (V75-1) ser jag har blivit knapp favorit på lördagsmorgonen. När jag såg startlistorna så sa jag till mig själv, denna spikar jag. Det är en häst som verkligen trivs i ledningen och som alltid höjer sig ett snäpp i den positionen. Han har tagit spets tretton gånger och vunnit i tolv av dom starterna (bara förlorat mot Carabinieri från ledningen). Jag tror detta är en toppchans för firma Liljedahl/Ohlsson och formen är det inget fel på trots att resulterade inte ser så smickrande ut. Han har haft bakspår i dem tre senaste starterna och därifrån är han bara en i mängden. Spika och njut av honom i inledningen.

Näst bästa singelstrecket

2 Thai Broadway (V75-3) tror jag också har en väldigt bra chans från ledningen. Näst senat tog han faktiskt längder på Nuncio och det är ruskigt bra för att vara honom. Senast gick han i dödens i Klosterskogen och var riktigt bra. Jag har trott på honom tidigare men då har han blandat och gett, nu tror jag formen är på topp och kostar inte inledningen för mycket så tror jag Björn löser detta.

Dragen

8 Winner’s Wine (V75-2) är just nu fyra gånger mindre spelad än favoriten, det tycker jag är fel. Visst har favoriten fem raka segrar men det är mot väldigt enkla gäng. Jag tror Winner’s Wine kommer ge honom en riktigt match. Han såg riktigt fin ut senast på Halmstad och från ett bra utgångsläge tror jag han kan vara starkast.

1 Balfour (V75-1) tror jag kan bli svårfångad från ledningen om Kim kan hålla ett hårt tempo i ledningen. Han är startar 40 meter framför värsta motbuden och har kapacitet att ge dem en match. På en snabb Örebro bana kan det bli svårt att ta in metrar på Balfour.

Spelstopp på V75 är 16.20


Dagens Dubbel-förslaget: 4 kombinationer x valfri insats

DD-1: 1,4

DD-2: 1,14

Raka Goop-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 1 Say That Again

DD-2: 14 Sauveur

Spelstopp för DD är 18.20


V75-podden med mig och Niclas hittar ni HÄR!

Lycka till!

Mario Lipovac

  • Tjänstgörande sportredaktör: Christoffer Glader
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB