Startsida / Inlägg

V86-Tips Jägersro/Solvalla

av MLipovac

V86-Xpress ikväll på Jägersro och Solvalla. Vi får se en rolig och intressant omgång som innehåller bl.a. ett montélopp. Just i det loppet tror jag vi hittar kvällens bästa singelstreck. Mina drag tycker jag är helt bortglömda och i avslutningen får ni absolut inte glömma mitt drag, han måste bara med på kupongen. Kom ihåg att V86 nästan alltid betalar bra. Får man med någon skräll så kan man få en bra slant tillbaka. Ni hittar DD-förslag längre ner på sidan. Mot 8 rätt!


Bästa singelstrecket

5 Nantucket (V86-4) blir kvällens största favorit och jag tror han har en toppchans. Senast var han tillbaka efter vila och gjorde då ett riktig bra lopp, gick utvändigt ledaren, slog denne men blev slagen av en smygkörd. Med loppet i kroppen tror jag han går framåt och ikväll tror jag han körs till ledningen och sedan finns det ingen som slår honom. Han rids av landets bästa montéryttare Sofia Adolfsson och hon har väldigt hög träffprocent, hon vinner med allt just nu. Det känts tryggt och jag tror man tar plockar hem detta ikväll och tar en biljett till montéloppet under Elitloppshelgen. Omgångens bästa spik!

Näst bästa singelstrecket

5 Västerboonthenews (V86-7) har en bra uppgift framför sig nu när favoriten blev struken. Han gör ofta väldigt bra lopp och senast försökte han hänga på Twister Bi i Finland men kunde inte blanda sig i segerstriden. Ikväll är han nedstruken ett spår och jag tror ingen invändigt hinner svara honom, i ledningen höjer han sig en nivå och jag tror ingen plockar ner honom därifrån. Kör bara Takter!

Dragen

2 Polycrates Face (V86-5) måste jag bara ha med. Han är bortglömd och lite spelad, han verkar ha hittat rätt i stilen och är på gång. Han har hög kapacitet när han får till det och jag tror vi kommer få se en bra insats ikväll. Distansen är till hans fördel och till 6% är han riktigt spelvärd.

9 Camelot Sisu (V86-8) til 5% i avslutningen, är det ett skämt eller ser jag fel? Senast satt han fast med mycket krafter kvar på V86 och såg fin ut. Gången innan var han ute mot Tobin Kronos, Cruzado Della Noche och In Vain Sund och blev fyra. Han har toppform, går ner i klass och ett perfekt smygläge, när spetsstriden lagt sig så kommer han in i matchen och avgör. Kanske en riktigt rolig chansspik till och med. Ett MÅSTE på kupongen!

Spelstopp på V86 är 20.30


Dagens Dubbel-förslaget: 4 kombinationer x valfri insats

DD-1: 5 Västerboonthenews

DD-2: 5,6,9,10

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 5 Västerboonthenews

DD-2: 9 Camelot Sisu

Spelstopp på DD är 21.40

Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Andreas Lagnelius
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Lotta Folcker, Michael Poromaa, Karin Schmidt Hellsing
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB