Startsida / Inlägg

DD-Tips Färjestad

av MLipovac

Ny vecka, nya tips och nya vinster ska hämtas. Färjestad inleder veckan med en bra V64 omgång som håller ganska bra klass. På dubbeln får vi se två intressanta lopp, i inledningen det bästa loppet under kvällen där Fossens Bonus blir stor favorit. Vi avslutar med en spårtrappa för ston där jag hittat kvällens singelstreck. Nu kör vi!


DD-1 (2140m auto)

8 Fossens Bonus blir storfavorit i inledningen och det förstår jag, han torskade som jättefavorit på V75 senast när han hade innerspår och satt fast. Ikväll är det spår längst ut på vingen men visst ska han ha en bra chans ändå. Han har bra form och jag tror att Magnus kommer ladda vad som går för att få en bra position, i bästa fall blir han släppt till ledningen och då är loppet över. I värsta fall kan det kosta och han kan få vandra utvändigt ledaren, då är han sårbar till så hög procent. Jag lirar raka dubbeln med honom men på den större kupongen vill jag plocka med några roliga motbud bakom. 5 Beppe Am känns det som att jag spelar på i varje start, man får aldrig betalt på honom och jag vågar inte missa på honom ikväll. Senast såg han fin ut men när Kenneth skulle lyfta ut honom i spåren så hoppade han med krafter kvar. Kan han få sitt rygglopp ikväll, då kan han fälla allt över upploppet. 3 Al’s Winnermede är en kapabel häst som har ett bra utgångsläge, jag gillar också att Kontio sätter sig i sulkyn för han kör Svantes hästar med framgång. Skulle Kontio komma till ledningen så tror jag inte han släpper till någon och då kommer han köra tills lampan lyser. Det kan räcka hela vägen. 10 Furious Francis såg fin ut på Solvalla senast och formen verkar vara på gång. Hans chanser minskar med bakspåret men kan Goop hitta en bra rygg till 5-600 kvar, ja då har han en vass speed och blir farlig. Plockar också med 6 Pebbe Simoni som var bra mot bra hästar senast i Norge, han har bra form och brukar alltid göra bra lopp.

DD-2 (2140m auto)

I avslutningen har jag hittat mitt roliga singelstreck i omgången, det är högkapabla 11 Cagnes Sur Mer som har toppform. Näst senast vann hon på ett bra sätt från ledningen och senast tror jag att hon hoppade bort segern i sista kurvan. Hon har bakspår på Färjestad och det brukar vara svårt, men jag tror hon är så tuff att hon bara blåser ner allt ikväll. Kör felfritt Rickard så vinner du detta!


Dagens Dubbel-förslaget: 5 kombinationer x valfri insats

DD-1: 3,5,6,8,10

DD-2: 11 Cagnes Sur Mer 

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 8 Fossens Bonus

DD-2: 11 Cagnes Sur Mer 

Spelstopp på DD är 20.53

Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Kristoffer Elisson
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Lotta Folcker, Michael Poromaa, Karin Schmidt Hellsing
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB