Startsida / Inlägg

V75-Tips Kalmar

av MLipovac

Midsommarhelgen går mot sitt slut men först ska Kalmar hålla i veckans V75 omgång. Denna omgången brukar ge bra betalt och just idag tror jag det inte är något undantag då dem fått ihop en riktigt rolig och intressant omgång. Mina singelstreck ska båda vinna från ledningen om jag får bestämma, jag tror båda har bra chans att komma dit och sedan hoppas jag dem blir svårpasserande. Drag vimlar det om i omgången och det gäller att få sju rätt, då tror jag man får en riktigt bra semesterpeng. DD-förslag och V75-podd hittar ni längre ner på sidan. Mot sju rätt!


Singelstrecken

6 Nobel Amok (V75-3) har alltid haft förväntningar på sig under karriären men aldrig fått till det till hundra. Nu på slutet verkar Bergh ha hittat rätt med honom och då har han visat kapaciteten han besitter. Han har tagit två raka segrar och det på bra sätt. Idag har han en bra uppgift framför sig, han öppnar snabbt, har springspår och gillar distansen. Detta leder han runt om!

8 Rushmore Face (V75-5) spikade jag senast under elitloppshelgen när han var riktigt tapper utvändigt National Prince, han mosade ledaren men blev slagen av en smygkörd Uppochhoppa som Örjan hade gett perfekt resa. Idag har han tråkigt utgångsläge men han tål att göra jobb och jag tror Adrian kommer ladda, blir inte förvånad om han kommer till ledningen och väl där är han hästen att slå. Detta är en riktigt kapabel herre som är i fel klass just nu.

Dragen

3 Maremma Sock (V75-2) är mitt stora drag denna omgång. hon är Veijo Heiskanens bästa chans efter att han fick stryka Trot Kronos. Jag pratade med Veijo i veckan och han var positiv kring henne. Han sa att hon kommer kliva iväg bra från tredjespåret och skulle hon få ledningen så skulle hon gå en bra tid och då kommer favoriten få jobba. Till 6% är hon ruskigt spelvärd och ett måste på kupongen!

9 Pokemon Ås 11 Iago Zon (V75-4) är två måste streck i loppet. Jag tror det kommer gå undan från start i detta lopp då många är inne på att ladda och det kommer gynna min duo. Båda besitter bra spurter när dem får loppet och båda har vunnit med bakspår på kort distans tidigare. Pokemon Ås till 9% är riktigt rolig, 11 Iago Zon är mer streckad men är värd att nämna.

3 Amazing Man (V75-7) verka vara på gång efter skadeproblemen. Han gjorde ett jätte bra lopp näst senats i försöket när han var tvåa bakom Bravo Navarone, senast blev han trea i V75 finalen och såg ännu bättre ut. Han öppnar snabbt och jag tror han kan få den perfekta resa här och då kan det vara dags att sätta nosen först.

Spelstopp på V75 är 16.20


Dagens Dubbel-förslaget: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 2,3,7

DD-2: 3,12

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 2 Canari Match

DD-2: 3 Amazing Man

Spelstopp för DD är 18.20

V75-podden hittar ni HÄR!

Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Tf chefredaktör och vd: Lena K Samuelsson
 • Tf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB