Startsida / Inlägg

DD-Tips Gävle

av MLipovac

Gävle bjuder på trav på fredagskvällen och jag tycker det ser intressant ut. En liten uppvärmning inför V75 imorgon. På dubbeln får vi se ett intressant supersprinterlopp där jag hittat min spik ikväll, en häst som sett fin ut på sistone och som hittat formen igen. I det andra DD loppet garderar jag med några och hoppas på skräll. Nu kör vi!


DD-1 (1140m auto)

Supersprinterloppet inleder dubbeln och här tror jag att 2 Reven D’Amour är starkast. Han har sett riktigt fin ut och senast tyckte jag han gjorde ett bra lopp bakom Volstead i Gulddivisionen, han gick bra ute i tredjespår och man kan inte begära att han vinner ett sådant lopp. Formen och glöden verkar finnas där och ikväll från ett bra utgångsläge tror jag han plockar ner dem. Det kommer givetvis laddas från alla möjliga håll och kanter och då kan Oskar sitta lugnt och ta dem till slut. Jag tror tolvåringen försvarar sin titel från förre året denna dagen!

DD-2 (3140m volt)

Från ett supersprinterlopp till ett styverlopp i avslutningen. Tipset går till 13 Limoncelli som är en bra häst när han vaknar på rätt sida. Det gjorde han i kvalloppet senast när han såg fin ut. Han är ruskigt stark och distansen är inget problem, går han felfritt så tror jag han plockar ner samtliga ikväll. Oskar J Andersson upp är ett plus. 4 Buckle Up Pellini är också en häst som är bra i sina ljusa stunder. Dock har han ett jobbigt utgångsläge med spår fyra i volten, men löser Markus detta så kan det bli tidig ledning och då kommer han bli svårfångad. 10 Urchin gjorde ett riktigt bra lopp näst senast när han gick ute i spåren, kom fram till dödens och slog ledaren men fick se sig slagen av en smygkörd. Han galopperade bort sig senast och galoppen kommer titt som tätt. Kan Jimmy få honom att gå felfritt så tror jag han är med i segerstriden. 8 Ippon Futura är hästen som har bäst form i fältet, han var bra som trea senast på V86 bakom Malkin. Lite chansartat utgångsläge nu men över långdistans kommer luckorna och får han sitt lopp då kan han vara starkast till slut. Plockar också med 9 Persos Bojje som var fin senast när han vann från dödens och 14 Västerbo Carrera som var tillbaka senast efter långt uppehåll. Har hög kapacitet och kan skrälla.


Dagens Dubbel-förslaget: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 2 Reven D’Amour

DD-2: 4,8,9,10,13,14

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 2 Reven D’Amour

DD-2: 13 Limoncelli

Spelstopp för DD är 20.53


Har ni lirat något? Diskutera nedan!

Lycka till!

Mario Lipovac

  • Tjänstgörande sportredaktör: Christoffer Glader
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB