Startsida / Inlägg

V75-Tips Bergsåker

av MLipovac

Vi forsätter jakten på miljonerna och det har samlats riktigt mycket pengar i potten, 77 miljoner kan en ensam vinnare plocka hem. Bergsåker är värd igen och den stora höjdpunkten är Sundsvall Open Trot där Propulsion blir storfavorit, är det bara och spika? I övrigt ser det klurigt ut och jag har hittat ett riktigt roligt singelstreck som jag tror det är dags för. Glöm inte bort dragen, det är dem som ska ge oss miljonerna. Mot 77 miljoner!


Bästa singelstrecket

8 Propulsion (V75-6) är Sveriges bästa häst just nu och trots det tråkiga utgångsläget tror jag han har en väldigt bra chans idag. Senast var han ruskigt fin när han vann på 08 tid utvändigt ledaren Twister Bi i Hugo Åbergs Memorial. Jag tror Örjan hittar ner i kön och efter en bit går han fram utvändigt ledaren och styr loppet därifrån. Skulle inte bli förvånad om han blir släppt till ledningen om Örjan komne tidigt, då är loppet över. Han har slagit dessa hästar förut och han behöver verkligen ha en dålig dag för att torska detta lopp. Jag spikar och njuter av en världsstjärna!

Roliga singelstrecket

10 Tro Lo Lo (V75-4) är min lösning på dagens öppnaste lopp, jag har jagat henne i dem senaste starterna och då har hon fått dödens och gjort det bra men inte vunnit. Hon behöver rygglopp för att sedan spurta och med bästa kusken som för övrigt är ordinarie kusk på henne så tror jag det löser sig. Hon ska gå barfota runt om för tredje gången i livet och det kommer ge henne en kick. En riktigt rolig jackpott spik till 13% just nu!

Dragen

8 Quantum Estelle (V75-1) har sett riktigt fin ut på barfotabalans i dem två senaste starterna. Formen sitter där och från detta utgångsläge kan hon få en perfekt smygresa och då blir jag inte förvånad om hon vinner. Glöm inte henne till 8%.

8 Wouldn’t Itbesweet 9 Serious Try (V75-2) är två skrällar i ett öppet lopp. Den förstnämnda är bara streckad till 3% just nu och det tackar jag för. Hon var ute mot Cruzado Della Noche och Tobin Kronos för två starter sedan och gjorde ett bra lopp, senast kördes hon passivt då man siktat till detta lopp. Nu fick hon ett tråkigt utgångsläge men Takter upp och lite flyt på vägen så kan hon överraska. Den sistnämnda gjorde ett bra lopp som tvåa senast bakom vinnande Zenit Brick. Henrik låter uppåt och man har siktat till detta lopp. Jag tror det blir hård körning från början i loppet och då bjuds båda mina skrällar in i loppet.

10 Digital Yankee (V75-5) är ett långskott som är streckad på under 1% just nu. Det som gör att jag vill plocka med honom är det att han fått ett par lopp i kroppen i ny regi och idag satsar man verkligen all-in. Man plockar av alla skor och sätter på jänkarvagnen och får han dem rätta ryggarna så kan han verkligen slå till. Garderar ni med några så får ni inte glömma honom. En riktigt miljonskräll!

Spelstopp på V75 är 16.20


DD-förslaget: 3 kombinationer x valfri insats

DD-1: 8 Propulsion

DD-2: 4,6,12

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 8 Propulsion

DD-2: 6 Explosive Merlot 

Spelstopp för DD är 18.20


Har ni lirat något? Diskutera nedan!

Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Andreas Lagnelius
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Lotta Folcker, Michael Poromaa, Karin Schmidt Hellsing
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB