Startsida / Inlägg

V75-Tips Åby

av MLipovac

Intressant V75 omgång på Åby idag. Min favoritbana är Åby då det nästan alltid betalar bra och loppen känns svårlösta då det finns open stretch. Omgångens bästa singelstreck hittar vi i Legolas Minne (V75-3) där en formtoppad häst bara vinner tror jag. I övrigt ser det lurigt ut och jag tror man får bra betalt på sju rätt. Mina rubriker och DD-förslag hittar ni här under. Mot 7 rätt! 


Bästa singelstrecket

1 Västerboonthenews (V75-3) är i sitt livs form och vann senast på Solvalla utan att vara helt tom i mål. Han har ett bra utgångsläge igen och jag tror det är tidig ledning och då är han hästen att slå. Han har vunnit med skor på innan och jag tror ingen kommer fram och sätter upp tempot i ett fält där det finns få hästar. Detta leder Örjan hela vägen.

Bästa dragen

1 Well Done La Marc (V75-4) är kanske inte något drag under 10% men när hon är streckad fyra gånger mindre än favoriten Kash Brodda och då tycker jag verkligen hon är spelvärd. Jag tycker inte hon är mycket sämre än favoriten och skulle Björn försvara ledningen eller komma före favoriten till ledningen så är hon hästen att slå. Hon är obesegrad från den postionen och jag tror att favoriten kommer få kämpa i dödens för att slå henne. För den vågade kan det vara en riktigt rolig chansspik!

6 Verozzo & 9 Valborg Marje (V75-5) är två bortglömda hästar i ett öppet klass två försök. Den förstnämnde trodde jag på senast men då blev allt fel. Han är snabb ut och jag tror Ulf kommer trycka av honom för att få en bra position, stämmer det för honom kan han få vinnarhålet och då blir han riktigt farlig på stretchen. Den sistnämnde mötte några av hästarna hon möter idag och såg riktigt fin ut som fastlåst. Hon har ett perfekt smygläge och skulle hon få draghjälp så kan hon överraska till 3%.

Spelstopp på V75 är 16.20


DD-förslaget: 4 kombinationer x valfri insats

DD-1: 3 Global Trust

DD-2: 1,5,6,7,9,10

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 3 Global Trust

DD-2: 5 Heartbreaker V.S

Spelstopp för DD är 18.20


Har ni lirat något? Diskutera nedan!

Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Tf chefredaktör och vd: Lena K Samuelsson
 • Tf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB