Startsida / Inlägg

V86-Tips Bergsåker/Solvalla

av MLipovac

Bergsåker och Solvalla står för kvällens V86 omgång och jag tycker omgången håller blandad klass. Några stora favoriter blandas med några omöjliga lopp. Montéloppet och tvååringsloppet för stona känns väldigt öppna. Jag spikar en av dem stora favoriterna då jag tror han kommer till ledningen i ett tidigt skede och sedan är loppet över. Glöm inte bort dragen, dem ska få utdelningen att skjuta lite ikväll. DD-förslag finns längre ner på sidan. Mot 8 rätt!


Bästa singelstrecket

6 National Prince (V86-2) är en av kvällens största favoriter men det är befogat. Han har varit riktigt fin i dem tre senaste starterna och jag tror chansen är stor att han kommer till ledningen och då står han med tre ben i mål. Senast tycker jag han var riktigt fin, han gick i dödens men vann ändå på ett bra sätt. Skor på honom är ett minus men eftersom alla måste gå med det så tycker jag inte det blir så stort minus. Jag spikar och litar på Erik!

Bästa dragen

11 Lome Brage (V86-1) vill jag ha med mot storfavoriten Månprinsen A.M. Han är minst lika bra kapacitetsmässigt och skulle han rinna igenom och komma före favoriten, ja då tror jag att prinsen får kämpa. Visst bakspår är ett minus men han gynnas mer av distansen än vad favoriten gör. Han är fortfarande streckad på under 10% och det tycker jag är spelvärt.

3 Global Wishmeluck (V86-6) är ett av många drag i ett väldigt öppet tvååringlopp för ston. Gillade det jag såg senast när hon var tillbaka efter paus. Loppet tror jag gjort henne gott och Djuse har bra fart på hästarna. Hon har ett bra utgångsläge och med en bra resa tror jag hon kan vara starkast.

Spelstopp på V86 är 20.30


DD-förslaget: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 4,8

DD-2: 4,6,9

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 8 Nakoda Goj

DD-2: 9 Order To Fly

Spelstopp för DD är 21.40


Har ni lirat något? Diskutera nedan!

Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Andreas Lagnelius
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Lotta Folcker, Michael Poromaa, Karin Schmidt Hellsing
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB