Startsida / Inlägg

V86-Tips Bergsåker/Solvalla

av MLipovac

V86 omgången ikväll delas av Bergsåker och Solvalla. Tycker det ser lite favoritbetonat ut på förhand men vi vet att utdelningen kan dra iväg på V86. Jag tror att kallblodskungen Månsprinsen A.M bara vinner sitt lopp och sedan spikar jag även en annan favorit som gör sin andra start för formtoppade Oscar Berglund. Det finns även några roliga drag som är bortglömda som måste plockas med. DD-förslag finns längre ner på sidan. Mot 8 rätt!


Singelstrecken

10 Månprinsen A.M (V86-1) försökte jag fälla senast men då visade han hur bra han är. Han vann på ett väldigt enkelt sätt och såg ut att ha krafter kvar. Han har en liknande uppgift ikväll och jag tror han rundar allt igen. Gunnar behöver bara köra i tid för då har han fartresurser som ingen annan i fältet har, det långa upploppet gynnar honom och jag inleder med en spik.

4 Quality Tilly (V86-6) gjorde debut i Oscar Berglunds regi senast och intrycket var fint. Han känns  ännu bättre nu med loppet i kroppen säger Oscar och jag tror han får tidig ledning ikväll och då blir han svår att slå. Han har även bästa kusken i fältet och jag tror et blir en klassisk spets och slut vinst.

Dragen

1 U.Bergs Svante 3 Level Change (V86-4) är två roliga motbud mot den betrodda trion. Jag tror att 9 Roofer som jag jagat har en bra chans men när det är lärlingar så kan det skrälla. Den förstnämnde var bra som tvåa senast och kan få ett bra lopp från sitt utgångsläge, med fritt i tid kan han skrälla. Den sistnämnde vet jag att Melander tror på men han har varit en besvikelse på slutet. Han hr äntligen fått ett bra utgångsläge och nu kan det vara dags, till 1% tycker jag att han måste med om man garderar.

3 Wasa Thunder (V86-5) såg fin ut senast när han mötte liknande motstånd. Jag gillade intrycket på honom, tycker han ser bättre ut i travet när han går utan skor. Det blir barfota runt om igen ikväll och från detta utgångsläge är han garanterad en bra resa och till 3% är han ett måste.

10 Nacrous (V86-8) gjorde årsdebut senast och satt fast med gott om krafter kvar. Han går säkert framåt med loppet i kroppen och skulle Troels hitta en bra rygg, då har han en bra polett till slut. Till 5% är han intressant, testar honom på den raka dubbeln.

Spelstopp på V86 är 20.30


DD-förslaget: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 1,7

DD-2: 2,4,10

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 1 Enterprise

DD-2: 10 Nacrous

Spelstopp för DD är 21.40


Har ni lirat något? Diskutera nedan!

Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Andreas Lagnelius
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Lotta Folcker, Michael Poromaa, Karin Schmidt Hellsing
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB