Startsida / Inlägg

Drag i inledningen!

av MLipovac

Tjena!

Efter en händelserik och underbar vecka är jag tillbaka. Jag har inte skrivit i bloggen på ett tag, spelat SM-Final och varit upptagen med annat men nu är det dags igen. Formen är det inget fel på, V86 i onsdags och dubbla V75 har suttit under förra veckan. Ikväll håller Halmstad i väldigt fina tävlingar, det är Breeders’ Crown uttagningar i nästan alla lopp och vi får se några av kullens bästa hästar.

Jag har hittat ett drag men det kommer inte i något Breeders’ Crown lopp utan direkt i inledningen. Det är Ola Karlssons 1 Inertial (V64-1) som fått ett gäng lopp i kroppen, inför senast lät Ola väldigt nöjd med honom och då gjorde han ett bra lopp på V75. Tror toppformen sitter där snart och med kvällens förutsättningar ser det intressant ut. Han kommer ta hand om ledningen och sedan får dem andra jaga, håll igång Jörgen!

Spelstopp på V64 är 19.30

Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Andreas Lagnelius
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Lotta Folcker, Michael Poromaa, Karin Schmidt Hellsing
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB