Startsida / Inlägg

V75-Tips Axevalla

av MLipovac

Trippeltravet fortsätter med V75 idag och jag tycker dem fått ihop en bra V75 omgång. Det finns några klara favoriter som har bra chans men även några som kan fällas. Vädret kommer vara underbart och jag tror hästarna kommer springa riktigt snabbt. Har hittat ett singelstreck jag tror är bäst och två tänkbara som jag vill höra det sista på innan jag tar ställning. Glöm inte dragen, ett av dragen tror jag mycket på och även tränaren. Jag går på honom på DD. Mot 7 rätt!


Bästa singelstrecket

2 Call Me Keeper (V75-2) har lottats till ett perfekt spår över sin favoritdistans. Hela stallet har hysterisk form och jag tror han avslutar tävlingarna denna dagen. Han avsluta bra senast trots att travet inte stämde till fullo, han har fått behandling efter det och Daniel låter riktigt nöjd med honom. Från detta utgångsläge behöver Örjan bara köra rakt fram och sedan tror jag han antingen får ledningen eller så tar han dem till slut.

Tänkbara singelstreck

3 Under The Counter (V75-4) har en på förhand en bra uppgift framför sig. Hon har varit ruskigt bra i dem senaste starterna och löser hon starten då tror jag ingen kommer ikapp henne. Jag var inne på att 12 Unique Juni kunde plocka in men jag är tveksam, det är inte lätt på en fin bana och med den formen ledaren har blir det svårt. Vill lyssna och höra vad dem säger i sista infon innan jag tar ställning.

6 Roheryn (V75-5) övertygade i dem två första starterna för Nurmos och såg riktigt fin ut. Senast testade hon på V75 från ett dåligt utgångsläge och var godkänd, jag trodde på en bättre insats. Idag snackas det om jänkarvagn och det tror jag kan vara bra på henne, hon är snabb ut och jag tror Jorma kommer ladda och skulle han komma till ledningen då tror jag hon blir svårpasserad. Hon kan vinna från andra positioner också men jag vill först höra det sista innan jag tar ställning.

Dragen

12 Great King Wine (V75-2) är lite ojämn i prestationerna och senast var han sjuk. Han ser bättre ut nu och skulle han vara nära sin högsta nivå då kommer han vara med i segerstriden. Näst senast spurtade han riktigt bra bakom Volnik Du Kras. Träffar Anders rätt då sitter han bra på det och blir farlig över det långa upploppet.

10 Fightning Gehör (V75-3) är en rolig skräll. Det vankas roliga ändringar på honom som jag tror kan falla väl ut. Barfota, helstängt och rycktussar är mycket intressant på en 2% och skulle han få sitt lopp då kan han fälla allihopa till slut.

6 Stepping Spaceboy (V75-6) tänkte jag lyfta upp i ”tänkbara singelstreck” då jag snackade med Admir och han var väldigt nöjd med hästen. Han trodde chansen var god och att han var för lite streckad vilket jag håller med om. Han var ute mot tuffare hästar senast och gjorde det bra, nu blir han helt bortglömd. Det ser ut som att det blir körning från start och det gynnar honom, farlig att glömma och kan vara en väldigt rolig chansspik för den vågade.

Spelstopp på V75 är 16.20


DD-förslag: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 4,5,6,9,11,12

DD-2: Call Me Keeper

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 6 Stepping Spaceboy

DD-2: 2 Call Me Keeper

Spelstopp för DD är 18.20


Lycka till!

Mario Lipovac

  • Tjänstgörande sportredaktör: Johan Lundin
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB