Startsida / Inlägg

V75-Tips Bergsåker

av MLipovac

Tjena!

Äntligen är det dags för jackpoten som alla har väntat på. Efter många V75 har vi kommit till finalen där en ensam vinnare kan plocka hem många miljoner. Tyvärr har omgången blivit väldigt favoritbetonad då vi har Readly Express och Månprinsen med på kupongen. Båda har toppchans att vinna men jag försöker iallafall fälla en av dem. I övrigt ser det roligt ut och jag hoppas det skräller lite så vi får pengar tillbaka, men risken finns att det bli jackpot igen. Njut av travsporten och stort lycka till idag!


Bästa singelstrecket

8 Readly Express (V75-7) behöver ingen närmare presentation. Det är en världstjärna som bara ska ut och vinna detta. Han fick ge sig i sista steget mot Propulsion senast i Åbys Stora Pris men gick väldigt bra. Nurmos är mycket nöjd med honom för dagen och utgångsläget gör bara att det blir mer spekulationer. Jag tror och hoppas Jorma är offensiv direkt och blir inte förvånad om han sitter i ledningen efter en bit. Det är inget måste då han plockar dessa från positionen utvändigt om ledaren om det krävs. Spika och njut av en världsartist!

Tänkbara singelstreck

7 Laskari (V75-1) övertygade i första starten för Nurmos senast och vann lekande lätt på en bra tid. Han har spår långt ut och det kan kosta en del i början, men skulle Kontio som för övrigt inte har något flyt får till det då ska han ha bra chans igen. Han borde gå framåt med loppet i kroppen men denna häst har haft problem med att vara fräsch förut. Får höra vad Timo säger innan jag tar ställning för honom.

1 O’Man Flax (V75-5) har varit väldigt fin i dem senaste starterna när man plockat skorna på honom. Han har ett innerspår idag och det kan man spekulera i men på Bergsåker är det perfekt att ha det då raksträckan är lång och man får lång ansats. Ulf Ohlsson vill ha en jänkarvagn på honom och det kan förbättra startsnabbheten och skulle han hålla upp ledningen då tror jag inte det händer så mycket i loppet. Jag vill avvakta och höra det sista innan jag tar ställning, det är öppet bakom honom.

Dragen

11 Test Drive (V75-3) trodde jag på senast men då galopperade han under kraftig attack i spåren. Han hade krafter kvar och jag har skrällfeeling för honom idag. Han är nedstruken ett spår och får Örjan i sulkyn, skulle han hitta 9 M.T Joinvilles rygg då kan han speeda ner allt till slut.

3 Windy Ammik (V75-4) blev jag imponerad av senast. Hon var tvåa i Norskt Mästerskap efter att hon slagit I Love Paris men blivit avslagen av en smygkörd till slut. Kim Moberg är duktig och skulle hon få sin smygresa då tror jag hon kan slå till.

2 All Star (V75-5) är roligast om man inte spikar 1 O’Man Flax. Han var bra senast efter paus och var inte långt efter Mister Niky. Loppet i kroppen har gjort honom gott och skulle Peter G hitta ner i rygg på favoriten då kan han bli farlig med lucka till slut.

Spelstopp på V75 är 16.20


Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 2 Knifetown Winner

DD-2: 8 Readly Express

Spelstopp för DD är 18.20


Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt Hellsing, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB