Startsida / Inlägg

Har ni sett vad jag…

av Alex Schulman

Har ni sett vad jag har på min barnvagn? En latte-hållare! Det innebär att jag med mina båda händer kan utföra en avancerad manöver med barnvagnen och sekunden senare andas ut, fundera över vad jag gjorde bra och vad jag gjorde dåligt över en slurk kaffe. Jag är väldigt glad över denna hållare. Dessutom utgör den ett mycket uppskattat skämt bland mina lite mer ”killiga” killkompisar då jag pekar på den och säger: ”Det är fint med en bärsahållare ändå.” Alltid samma succé. Gapskratt, hajfajvs och någon som säger ”skön där”. Sådana är vi killar. Vi kräver inte mycket för ett skratt. Härligt. Okej. Det var det. God natt då, vänner. 

IMG_0130.jpg
 • Tjänstgörande redaktör: Sandra Christensen, Stefan Sköld, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB