Startsida / Inlägg

Jag älskar att…

av Alex Schulman
IMG_0275.jpg

Jag älskar att hänga glödlampor utomhus. Jag tycker det blir så fint när de dinglar i träd som glödande äpplen. Jag blir så go och fin i hela kroppen när jag tänder utelamporma nere i vår trädgård. Varje gång tänker jag: låt inte den här kvällen ta slut. Jag sörjer att den är över redan innan den har börjat.  Det här är en uteplats som säger: Kom! Här kan ni vara hela natten!  

 • Tjänstgörande redaktör: Sandra Christensen, Stefan Sköld, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB