Startsida / Inlägg

Sommar, 1 augusti, klockan 13.00

av Alex Schulman

Jag lägger den sista handen över mitt P1-Sommar-manus och börjar till sist bli nöjd med texten. Det har varit den svåraste text jag skrivit, jag har aldrig mått sämre, jag har aldrig mått bättre, det har tagit otroligt lång tid, men det har också varit bland det mest självutvecklande jag gjort. Jag kommer, till skillnad från de allra, allra flesta av årets Sommarpratare, att vara värd för programmet LIVE. Alal andra spelar in i färväg, men det här är ett program som jag MÅSTE hålla live. Annars falnar det så fasligt. Därför åker jag hem till Stockholm på fredag för att direkt från studio ett i Stockholm prata i radion i en och en halv timme.

Den här stunden kommer jag att fylla med en berättelse om “året som förändrade mitt liv”. En sann saga som börjar den första augusti 2008 i och med min skilsmässa och som slutar den 1 augusti 2009, samma sekund som “Sommar” slutar klockan 14.30. För det här var verkligen året som färändrade mitt liv. Och jag vill berätta om det.

Jag hopps ni vill lyssna! Det kommer att bli mycket spännande!

 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Emelie Perdomo
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB