Startsida / Inlägg

Annika Lantz GÄSPADE mitt i mitt tal!

av Alex Schulman

Efter mitt framträdande igår kom det fram en hel del människor till mig och sa att ”det var för jävla ruttet gjort av Annika Lantz” och ”vilket jävla sätt av den där Lantz, va” och ”varför hatar Lantz dig egentligen?”Jag förstod ingenting. Så fick jag veta. Mitt i mitt framträdande hade hon tydligen gäspat mycket tydligt. Nästan som om hon ville göra en poäng av det. Gäspandet som demonstration, så att säga. Jag var tvungen att gå in och kolla på SVTplay. Här har vi den – Annika Lantz gäspning, bildruta för bildruta!

 

lantzförst.jpg

Bild 1. Annika Lantz ler vänligt åt någon krystad humorpoäng. Bredvid sitter Josefine Crafoord, eller hur? Visst är det hon?

 

lantznästsist.jpg

Bild 2. Så plötsligt börjar det rycka i Annika Lantz mungipa.Man ser mycket tydligt att leendet omärkligt har glidit över i något som skulle kunna karakteriseras som ”embryot till en gäspning”.

 

lantzsista.jpg

Bild 3. Och här slår gäspningen ut i full blom. Det är inget snack om saken – det där är ingen suck, det är inget skratt, det är ingen grimas. Det är en gäspning. Varken mer eller mindre. inte kunde Annika veta att hon skulle bli filmad just när hon levererade denna gäspning. Men hon blev underrättad om att det faktiskt hade skett. Jag fick senare ett SMS från Annika där hon skrev:

”Hej Alex! Förlåt att jag gäspade i ditt fina tal. Det var bara så jävla varmt. Kärlek. Annika L”

 

 

 • Tjänstgörande redaktörer: Stefan Sköld, Sandra Christensen och Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB