Startsida / Inlägg

Jag läser alla…

av Alex Schulman

Jag läser alla kommentarer innan jag godkänner dem så att de publiceras. Ibland har jag märkt att ni ställer frågor till mig där inne. Jag har oftast inte möjlighet att svara på dem. Det känns inte så bra, därför tänkte jag att vi kan ha en frågestund nu. Om ni undrar något, högt som lågt, så kan ni skriva er fråga i kommentarsfältet. Jag ska försöka svara ikväll!

 • Tjänstgörande redaktörer: Fredrik Palmqvist och Matilda Andersson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB