Startsida / Inlägg

Skämmes

av Alex Schulman

Skämmes, Schulman! Så tänker jag efter denna blogglösa dag ute i Skärgården. Jag försökte få Kjell Sundvall att gästblogga men då fnyste han och levererade ett ord som jag trodde inte längre fanns: BAH! Så sa han. BAH! Kjell sundvall ”håller inte på med bloggar”. Jag tänkte sedan fråga Endre men insåg att hon sannolikt inte heller ”håller på med bloggar”. Därav tystnad. Jaha. Och nu ska jag på kräftmiddag med mina chefer på Bladet. Kanske vill de gästblogga?

 • Tjänstgörande redaktör: Sandra Christensen, Stefan Sköld, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB