Startsida / Inlägg

Charlie Schulman håller på AIK

av Alex Schulman

Amanda hade lite ärenden på stan och jag mötte upp henne för att ta hand om Charlie. Vi tog en promenad och tittade på foilk. Sen gick vi till butiken. Jag tog av henne den tjocka koftan och titta vad jag hittade under!

bild[29].jpg

Amanda vet att det är matchdag, att det är viktigt derby mot DIF ikväll. Och trots att hon inte tycker så mycket om AIK-kläder så tog hon på Charlie den där tröjan. Det tyckte jag faktiskt var rörande, kan ni förstå det? Och Charlie var så glad. När jag frågade om hon var min lilla AIK-tjej så började hon vifta med armarna så att hela vagnen skakade. Det var inte en vanlig barnvagn, det var en AIK-vagn, ett glädjetåg på väg för att besegra sorgliga Djurgårdens IF ikväll!

 • Tjänstgörande redaktörer: Stefan Sköld, Aleksandra Wojcik och Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB