Startsida / Inlägg

Köp inte denna skit!

av Alex Schulman
bild[28].jpg

Så lite konsumentinformation. Om ni står i begrepp att köpa ett par sådana walkietalkies som man har för att höra om bebis skriker i annat rum – FAN ATT JAG GLÖMMER ORD HELA TIDEN, DET HETER INTE WALKIETALKIES, VAD HETER DET? – så vill jag å det mest bestämda avråda er från att köpa produkter av märket Supernova. Värre skit får man leta efter. För några dagar sedan låg vi i soffan och kollade på Kändisdjungeln, synd att det är slut, och Charlie låg i sovrummet och sov. Plötsligt hörde vi det vidrigaste skrik ur apparaten. Det lät som när djur dör i skogen. Vi flög upp ur soffan, trodde att Charlie blivit kidnappad av svartklädd man som kom från balkongen. Vi rusade in, tände lampor, ojade oss och där låg hon i all sin ro och sov.

Hjärtklappningen efter det där. Den går inte att beskriva. Någon dag senare började apparaten spraka på sjukt sätt. Vi flög upp igen och satte av mot sovrummet. Falskt alarm. De här produkterna från Supernova håller på att bilda magsår i våra innandömen. De håller långsamt på att rasa sönder oss som människor. Dyra var de också. 1000 spänn för detta skräp! Akta er!

För övrigt läser jag i kommentarsfälten om era upplevelser av era skrattande barn. Ni säger att era barn började skratta efter två månader, efter sex veckor och så vidare. NI HITTAR BARA PÅ!

PATETISKT!

Min unge började skratta igår och så tidigt har man knappt hört om bebisar som skrattar. Hon var först med det.

 • Tjänstgörande redaktör: Sandra Christensen, Stefan Sköld, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB