Startsida / Inlägg

Pinsamt, Robert Aschberg!

av Alex Schulman

Jag såg verkligen fram emot att se Anna Anka som gäst hos Aschberg. Äntligen skulle hon för en gångs skull INTE få flina med sina dumheter och sedan stå oemotsagd. Jag var helt övertygad om att Aschberg skulle sticka hål på åtminstone handfull av de dumheter som hon spridit ut den senaste tiden. Men vad hände? Det var totalhaveri. Alltså, det var det mest generande jag sett på länge.

Aschberg var inte bara insmickrande och platt – han var rent gubbsjuk. Han satt röd i ansiktet, han andades tungt och kåtlog åt hennes sexprat. När Anna Anka sa att det var varje frus plikt att ge sin man en avsugning varje morgon blev han så till sig att han räckte henne en telefon och bad henne ringa upp hans fru och varsko henne om denna regel.

Ni tror att det var illa? Det var mycket värre än så. Tänk långt utanför illa-boxen. Det var mycket värre än vad ni kan tro. Plötsligt och från ingenstans frågade Aschberg: “Vilken är den bästa isen” och när Anna Anka inte kunde svara utbrast Aschberg flåsande: “Klitorisen!”

Jag skulle tro att Aschberg hade stånd där han satt i studion.

Jag kunde bara inte tro detta om Aschberg! Jag var helt SÄKER på att han skulle avbryta hennes vridna dillande och ropa DET DÄR ÄR SKITSNACK, ANNA. Jag var övertygad om att Aschberg skulle vara Aschberg. Istället undvek han nitiskt allt som brände. När Anna plötsligt med stort allvar påstod att alla tiggare i USA tjänar hundratusentals kronor och köper Mercedes för sina pengar, VÄDJADE Aschberg henne att byta samtalsämne och när hon fortsatte med sitt tiggar-resonemang avbröt han henne och sa: “Vilken är din favoritbok?”

Det var inte klokt!

Det var på alla sätt och vis en smärtsam upplevelse.
Om jag vore Aschberg skulle jag skämmas.
Och ärligt talat: om jag vore Aschbergs fru skulle jag vara riktigt förbannad.

Möjligen tror ni att jag överdriver. Titta på programmet HÄR så förstår ni att jag inte fått med alla aspekter av Aschbergs pinsamheter.

Skärmavbild 2009-09-29 kl. 22.01.56.png

Aschberg säger: ”Vilken är den bästa isen? Jo, det är klitorisen!”

 

Skärmavbild 2009-09-29 kl. 22.04.00.png

Aschberg uppmanar Anna Anka att ringa hans fru och be henne suga av honom varje morgon.

 

Skärmavbild 2009-09-29 kl. 22.02.32.png

Robert Aschberg tystnar, tittar länge på Anna Anka och säger: ”Du är otrolig… Du är sensationell…”

 • Tjänstgörande redaktörer: Ellinor Brenning, Elin Wieslander och Felix Pettersson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB