Startsida / Inlägg

welcome to…

av Alex Schulman

welcome to wi-fi-hell! Jag befinner mig mitt i skogen, mitt i ingenstans. Träden är så otroligt höga här. Jag och charlie står förundrat och stirrar på dem. ”Titta”, säger jag och pekar uppåt och Charlie säger ingenting, men man märker vilken respekt hon har för dem. För att kunna skicka eller ta emot SMS måste man stå på en speciell plats vid sjön, alldeles vid båthuset. Om vädret är okej så kan man stå där och sträcka sin telefon i luften och under någon sekund fångar nätet upp telefonen och det piper till av något SMS och så är kontakten borta igen. Så står jag just nu, med telefonen i luften nere vid en sjö som är omgiven av väldigt, väldigt höga träd. Senare åker vi in till Hagfors. Storstan! Då blir det internet-fest! Jag kanske till och med lägger upp en bild!

 • Tjänstgörande redaktör: Ellinor Brenning, Frida Englin Danielsson, Jonatan Westerlind
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB