Startsida / Inlägg

Är ni relativt nöjda eller absolut nöjda?

av Alex Schulman

Jag kan inte få ur den där pensionsreklamfilmen ur mitt huvud. Jag går för mig själv och mumlar att jag inte vara vill vara relativt nöjd, utan… (räkna till ett tusen) absolut nöjd. Jag förstår inte varför han ser så underlig ut, Fröler. Varför skakar han på huvudet. Det är som om skallen inte sitter riktigt fast. Som om det lossnat en gänga och nu är det inte så mycket att göra, han skakar när han går.

Jag förstod att ni inte förstod min referens kring denna film igår, och väljer därför att lägga ut den här, för det här är en blogg som inte bara ska göra er relativt nöjda, utan…

Håll.

Håll.

Håll.

Håll.

HÅLL FÖR HELVETE!

…absolut nöjda.

 

 • Tjänstgörande redaktör: Ellinor Brenning, Elin Wieslander, Frida Westergård
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB