Startsida / Inlägg

Fel på bloggen

av Alex Schulman

Hej, vänner. Det är lite struligt rent tekniskt med bloggen. Det går inte att lägga upp bilder i den. De studsar på ett baske mig genomvidrigt sätt. Jag försöker lägga upp dem gång på gång och de bara studsar. Jag fick alldeles nyss ett mail från bloggchefen som beklagade och berättade att det rörde sig om en ”krasch” i deras system.Denna krasch gör att jag inte kan lägga upp bilder. Dessutom är det svårt att skriva rena texter också. Men det beror nog på att jag dratt i mig en hel flaska vin.

Nåja.

Detta om detta.

 • Tjänstgörande redaktör: Sandra Christensen, Alex Rodriguez, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB