Startsida / Inlägg

Första fyra bilderna (av 100)

av Alex Schulman

Jag vet inte hur ni är som föräldrar, men jag och Amanda gillar att ta bilder. Idag lät vi Charlie för första gången sitta på mina axlar. Det tyckte vi var så revolutionerande och festligt att vi brände av ett hundratal bilder på saken. Jag tänkte först publicera samtliga här som ett enda långt, evigt bildspel, men jag har tyvärr taskig uppkoppling och bara att lägga upp de fyra första bilderna här nedan har tagit mig nästan tio minuter och det har gjort att det blogginläggskrivande som skulle vara något rofyllt för mig, ett snabbt glädjeämne, har förvandlats till en liten mardröm.

bild[26].jpg bild[27].jpg bild[29].jpg bild[30].jpg
 • Tjänstgörande redaktör: Lina Thorén, Joel Holmgren, Elvira Barsotti, Aleksandra Wojcik
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB