Startsida / Inlägg

MMS från Amanda!

av Alex Schulman

Varje morgon när jag sitter på jobbet får jag ett MMS från Amanda på Charlie. Det är så härligt att få en bild av vad de håller på med där hemma. Och Charlie är så söt. Men jag slås av något när jag får denna bild. Jag måste prata med Amanda. Hon måste faktiskt raka sina ben lite oftare.

bild[34].jpg
 • Tjänstgörande redaktörer: Elin Wieslander, Matilda Andersson och Ellinor Brenning
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB