Startsida / Inlägg

Lätips såhär på fredagseftermiddagen

av Alex Schulman

Jag berättade om att jag skrev en novell om döden. Den är nu publicerade i fin-fina tidningen Fokus. Den tidningen kan ni köpa, men varför göra det när ni kan läsa texten på deras webbplats. Om ni vill läsa min text om döden i Fokus, klicka HÄR.

Men tänk på att den är lite deppig. Det är ju fredag och varför läsa om dysterheter av det slaget. Om ni vill ha lite ROLIGARE extern läsning, så ska ni läsa Västerås Tidning. De skriver idag en lång, lång artikel om mig och min felkörning. Så här var det. Jag skulle till Västerås för att föreläsa. Jag tog fel avfart, hamnade på någon 70-väg och kom sent till föreläsningen. Jag berättade detta för publiken. En reporter snappade upp saken och tog sig ut till avfarten där de misstänker att jag körde fel och diskuterar hur det kunde gå till. Vad såg Schulman här? Varför valde han att köra vänster? Läs med av den rafflande historien HÄR.

Och om ni bara vill läsa en riktigt bra blogg, så rekommenderar jag Filip Hammars frus Jennies blogg. Jag vet inte varför jag hela tiden läser den. Men det gör jag. hela tiden. Ofta när Amanda lånar min dator så ser hon att Jennies blogg ligger uppslagen. Till slut har hon frågat: ”Alex. Vad är grejen med Jennies blogg?” Varför läser jag den hela tiden? Venne. Säg vad ni tycker om den. LÄS HÄR!

 • Tjänstgörande redaktörer: Lina Thorén, Paula Westerberg och Jennifer Laxén
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB