Startsida / Inlägg

Göteborg älskar skräplitteratur!

av Alex Schulman
bild[11].jpg

Jag är i Göteborg! SVT och Sveriges Radio sänder ”Musikhjälpen” dygnet runt härifrån för att samla in pengar till malariadrabbade områden världen över. De frågade om jag ville hjälpa till, så jag tog mina bästa skräpböcker med mig till Göteborg och öppnade ett stånd. Jag har aldrig sålt så mycket skräp i hela mitt liv. Och varenda krona av de 3213 kronor som jag fick in lämnade jag till ändamålet. En härlig dag!

Nu ska jag snart tänka på att åka hemåt. Funderar på helgen. Känner lite ångest för morgondagen, då jag ska signera böcker. Förra gången stod jag helt ensam i en stor galleria. Jag vill inte uppleva det igen.

Om ni vill ge bort min bok i julklapp så finns jag imorgon här:

Mörby (Danderyd), Akademibokhandeln, kl 11-12
Täby Centrum, Akademibokhandeln, kl 12.30-13.30

Det är jag, Camilla Läckberg och Mia Törnblom som åker på denna miniturnén tillsammans.Sen åker vi söderut på eftermiddagen, oklart var.

Ni kan väl komma förbi. Ni behöver inte köpa. Bara stå och snacka lite så att jag inte är ensam.

 • Tjänstgörande redaktörer: Frida Westergård, Love Isakson Svensén, Nils Höglander och Elvira S. Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB