Startsida / Inlägg

Mina två älsklingar

av Alex Schulman

Jag trevar mig till jobbet idag. Kanske inte jobbar hela dagen, kanske öppnar butiken vid tio och går vid lunch. Kanske bara markerar lite närvaro, skickar en signal som säger HÄR ÄR JAG och sen går jag hem. Jag vill till butiken, framför allt eftersom jag äntligen fått min tavla på mina två älsklingar. Jag vill sätta den på skrivbordet, se hur den ser ut på plats. Det blev den här. Vad tycker ni? Rätt val? Visst är de härliga?

bild[22].jpg
 • Tjänstgörande redaktörer: Frida Westergård, Fred Balke och Nils Höglander
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB