Startsida / Inlägg

Vem är mest tragisk?

av Alex Schulman

Läste senaste numret av Café där tv-kritikern Jan Gradwall skrev så fint om Schulman Show. Artikeln sitter nu på väggen hemma! Det fina med det där programmet är att en hel säsong kostar mindre för oss att göra än vad det kostar för Kattis Ahlström att sända ett avsnitt av Kattis och Co. Trots detta har vi alltså tre eller fyra gånger fler tittare än just Kattis & Co. Det är verkligen roligt.

Ni som inte sett programmet, titta på det! Det är kul! Och om ni inte har tid att se allt så här före jul, spola fram till 21 min av senaste programmet, då vi leker leken ”last brownie for the saddest act” -Petra Mede, Martin Stenmarck, jag och Ann Söderlund tävlar i vem som är den mest tragiska människan i programmet. Mede berättar om ett färdigmatsätande och tragiskt ensamliv, Martin berättar om apatin i soffan och hur han ifrågasätter hela sin karriär och Ann berättar om hur rädd hon är för att ta del av sina näras sjukdomar.

 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB