Startsida / Inlägg

Stora klädkastardagen!

av Alex Schulman

Amanda har läst i någon tidning att det bästa sättet att rensa själen är att rensa garderoben. På så sätt får man mer energi. Jag tror inte på’t, men Amanda tar det på stort allvar och nu har hon tagit fram alla mina kläder och gör sig redo att kasta allt hon kommer över. Jag säger åt henne att hon måste kolla allting med mig före, så hon inte av misstag råkar kasta något favoritplagg. 

 

bild[2].jpg

Som den här tröjan, till exempel. Den enda kashmirtröjan med en broderad bil på framsidan. En riktigt fin Mercedes. Den vill Amanda kasta, men jag säger nej. ”Glöm det”, säger jag och hon suckar och lägger tillbaka tröjan.

 

bild[4].jpg

Sen vill hon kasta mina AIK-tröjor och jag tittar på henne och tänker att hon måste skämta. Vi sitter tysta en stund och så suckar hon och lägger tillbaka dem och hon tror inte att jag hör henne när hon mumlar ”så jävla fula”, men det gör jag!!

 

bild[3].jpg

Amanda hittar ett par fula kalsonger. Det tycker hon är mycket roligt. Hon viftar med dem och säger ”Å VAD SEXIGT” och så skrattar hon.

 

bild[5].jpg

Amanda vill kasta alla mina Obama-tröjor, men det vill inte jag. De utgör ju ett härligt minne av en historisk episod!

 

bild[6].jpg

Det där är min älgtröja. Glow in the dark! ”Den ska icke kastas”, säger jag. Ja, och så där håller vi på. Vi kommer nog inte ut alls idag. Vi sitter här och dividerar om kläder istället.

 • Tjänstgörande redaktör: Johan Edgar
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori, Patric Hamsch
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB