Startsida / Inlägg

Att varken gå eller krypa

av Alex Schulman
1.jpg

Charlie blir allt bättre på att ta sig fram. Det går ganska fort nu. Det är inte riktigt rättvist att kalla det ”krypande”. Det här är något helt annat. Charlie går med fötterna i golvet och stödjer sig med händerna framför sig. Det är alltså något mittemellan kryp och gång. När hon får feeling kan hon tillryggalägga fem meter på bara några sekunder. Men ofta blir hon för exalterad över det faktum att hon står till hälften och drattar omkull.

Men det går inte att komma ifrån att det ser väldigt roligt ut när hon tar sig fram. Jag kan titta på Charlie i timmar när hon håller på. Den där stilen påminner om något som jag sett förut. Nej – det påminner om NÅGON jag har sett förut. Vem är det som kryper på det sättet? Var har jag sett det förut? Jag funderar en stund och sen kommer jag på det.

 

2.jpg3.jpg

Charlie är Gollum. Fast söt.

 • Tjänstgörande redaktör: Hans Österman
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB