Startsida / Inlägg

Jag fick så dåligt…

av Alex Schulman

Jag fick så dåligt samvete när jag gav bort calles piano till min gudson. Så vet ni vad jag gjorde? Jag gick och köpte ett nytt litet piano till brorsan! Och så åkte jag hem till honom och levererade det  Han blev så glad! Kastade sig över pianot och spelade och ville aldrig sluta! 

IMG_3885.jpg
 • Tjänstgörande redaktörer: Jennifer Snårbacka, Mikael Hedmark och Fred Balke
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB