Startsida / Inlägg

Best of Schulman Show!

av Alex Schulman

Idag har Aftonbladet lagt ut ett ”Best Of Schulman Show” på webben. Jag satt alldeles nyss och tittade igenom det och blev fylld av så varma känslor. Fan, vilken rolig säsong det var. Jag tror aldrig jag haft så kul i mitt arbetsliv som under de här inspelningarna. Och vad roligt att det blev en sådan succé. Alla program har setts av mellan 350.000 till 500 000 unika tittare, vilket ju är alldeles otroligt. Jag har fått löfte av min chefredaktör Jan Helin att Schulman Show kommer tillbaka redan i vår. Det är inte helt klar exakt när, men till dess kan ni ju titta på detta best-of-program, där ni också får se hur jag har det i min butik.

Ni vet hur mycket er feedback betyder och hur mycket vi lyssnar på er. Det vore därför otroligt värdefullt om ni berättade vad ni vill ha när vi kör igång igen. Hur kan vi göra programmet bättre! Lämna en rad i kommentarsfältet. Jag uppskattar det väldigt mycket.

 • Tjänstgörande redaktörer: Sandra Christensen, Alex Rodriguez och Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB