Startsida / Inlägg

Nu är jag ”en av dem”

av Alex Schulman

Som jag har hånat mödrar och fäder som lägger ut filmer på deras skrattande barn på Youtube. Som jag har förlöjligat dem! Skrattat! Och titta på mig nu. Nu står jag här själv och lägger upp filmer på mitt skrattande barn på Youtube. Titta på lilla gose-Charlie. Är hon inte världens sötaste?

 • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Jennifer Laxén, Tobias Sahlén och Nils Höglander
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB