Startsida / Inlägg

Nu är jag ”en av dem”

av Alex Schulman

Som jag har hånat mödrar och fäder som lägger ut filmer på deras skrattande barn på Youtube. Som jag har förlöjligat dem! Skrattat! Och titta på mig nu. Nu står jag här själv och lägger upp filmer på mitt skrattande barn på Youtube. Titta på lilla gose-Charlie. Är hon inte världens sötaste?

 • Tjänstgörande redaktörer: Ellinor Brenning, Elin Wieslander och Jonna Andersson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB