Startsida / Inlägg

Lyckoträff!

av Alex Schulman
bild[20].jpg

Ibland flyter livet så bra. Igår bjöd vi in CALLE och ANITHA på middag. Lite spontant, sådär. AMANDA varskodde mig om att vi inte hade något vin hemma, så jag ringde Calle och frågade om han hade en flaska hemma. Han tvekade lite. ”Jo, jag har en flaska…” Han tvekade ytterligare. ”Men den fick jag i present från SCHIBSTED, den kostar 500 kronor.”

Jag sa till honom att strunta i att ta med den, herregud, det är ju bara en enkel söndagsmiddag, men Calle var artig och sa: ”Det är klart att jag tar med den. Det är ju bara en flaska vin!”

När de väl kom hem till oss upptäckte Amanda att vi faktiskt hade en flaska vin i kylen. Det var ett vin av lite enklare SORT. Vi blev väldigt uppåt. Det vore väl dumt att slösa en så fin flaska vin som Calle kom med på en enkel söndagsmiddag. Bättre, då, att dricka vårt billigare vin. Sagt och gjort. Vi drack och det smakade helt okej.

Och nu står jag här med en flaska vin i 500-kronorsklassen. Och ikväll har vi och hans MARCUS DUNBERG och hans förrtjusande argentinska fästmö Solana på middag. En riktig finsmakare. Han kommer att bli så imponerad över att vi har en riktigt fin flaska SANCERRE att bjuda på.

Wow! Livet behandlar mig väl!

 • Tjänstgörande redaktör: Hans Österman
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB