Startsida / Inlägg

3 taggade bilder

av Alex Schulman

Jag får ibland mail från Facebook där det står att ett foto av mig blivit ”taggat” av någon. Jag har aldrig förstått mig på vad som menas med det där. Vaddå taggat? Igår fick jag hjälp av en vän. Det betyder alltså att någon lagt upp en bild på mig. Jag kollade in det där igår. Gud, vad många idiotiska bilder. Och vad många roliga! Det var som att göra en tidsresa. Här är tre som jag hittade.

 

Skärmavbild 2010-04-02 kl. 08.39.20.png

April 2009. Här är jag och min tandrad med i litteraturprogrammet Babel på SVT. Programledaren stämplade ordet FÖRFATTARE i min panna. Jag kände mig lite fånig och bortgjort när jag fick sitta där med den där tatueringen. Förstår inte varför han skulle stämpla det där i pannan.

 

Skärmavbild 2010-04-02 kl. 08.40.27.png

Februari 2008. Det var på Rockbjörnen. Jag stod på scenen och berättade för publiken att jag skulle liveblogga via en enorm skärm som stod framför scenen. Det var väldigt roligt. Framför när de introducerade ett helt okänt band som ingen någonsin hade hört om. De var väl nervösa för att stå på scen inför så många människor. Jag bloggade på skärmen: NÄR DE SPELAT KLART – JUBLA SOM NI ALDRIG JUBLAT FÖRR! SLUTA ALDRIG KLAPPA! SKRIK! Och bandet spelade och när de var färdiga så steg ett jubel jag aldrig i livet hört maken till. Pojkarna på scen hade ju inte sett min uppmaning – de trodde bara att det hade gått riktigt bra. Att se deras lyckligt förvirrade blickar på scen när de tog emot detta oerhörda jubel var bland det härligaste jag varit med om.

 

Skärmavbild 2010-04-02 kl. 08.50.18.png

September 2007. Jag tror det var en gala för Nöjesguiden. Vi var prisutdelare allihop. Sekunden efter att bilden togs blev författaren Stig Larsson (mannen till vänster) helt konfys. Han ställde sig upp till hälften, började famla och ropade förtvivlat: ”MIN GLASKROPP!” Ingen av oss visste vad glaskropp var. Vi trodde att han hade tappat något och började leta under bord. Stig fortsatte att jämra sig. ”MIN GLASKROPP, HERREGUD, MIN GLASKROPP!” Tydligen skadas hans ögon understundom av fotoblixtar.

 

 

 • Tjänstgörande redaktörer: Stefan Sköld, Sandra Christensen och Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB