Startsida / Inlägg

Jag är hemskt…

av Alex Schulman

Jag är hemskt ledsen, men jag måste ta en paus från bloggandet i tre dagars tid. På fredag eftermiddag är jag tillbaka med full kraft. Har jag turkan jag få iväg en rapport från den märkliga plats där jag befinner mig, men räkna inte med det. Jag kommer sakna er. Kram från alex

 • Tjänstgörande redaktör: Sandra Christensen, Stefan Sköld, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB