Startsida / Inlägg

Amanda skriver FÅNIGT om Gotland

av Alex Schulman

Jag älskar ju Gotland. Det var Amanda som gjorde att jag upptäckte ön. Hon har skrivit en text om hur mycket hon älskar Gotland och varför. Jag tycker, om jag ska vara ärlig, att hennes text är i sötsliskigaste laget. Jag tycker rentav att den är fjantig. Jag sa det till henne också och då blev det liv. Vad tycker ni? Är den inte rätt fånig? Läs den HÄR.

 • Tjänstgörande redaktörer: Frida Westergård, Elin Wieslander, Ellinor Brenning Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB