Startsida / Inlägg

Vi har grillat lamm

av Alex Schulman
IMG_4846.jpg

Vi har grillat lamm, bara lamm. Jag är en jävel på lamm. Ge mig namnet på den människa som grillar lamm bättre än jag. Nej, just det. Och nu sitter vi och dricker ett glas vin, Jag och amanda och hennes systrar Hannah och Amelia. Jag tar en bild på oss själva utifrån, tittar på bilden och tänker: Gud, vad mysigt de verkar ha det.  

 • Tjänstgörande redaktörer: Sandra Christensen, Kristina Jeppsson, Elvira S Barsotti och Jenny Åsell
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB