Let’s celebrate!

Släng dig i väggen, semlan, kanelbullen, far, mor och alla hjärtan, för i dag är det en dag som verkligen är värd att fira!  I dag är det nämligen ostbågens dag! Den första ostbågen föddes i U.S.A 1964, snacka om retro! Morrie Yohai hette mannen som tillverkade de första påsarna i faderns fabrik i Bronx, New York. Några år senare kom den gula kroken tack och lov även till Sverige. Man kan undra hur livet annars hade sett ut. För er som undrar hur det bästa sättet att avnjuta ostbågar är ska jag gärna dela med mig av mina hetaste tips. Ostbågar ska ätas som brunch, direkt ur påsen, dygnsgamla, och gärna i hemlighet för man och barn! Detta resultat kommer av åratals seriös forskning av undertecknad. Men just en kväll som denna kan det ju vara okej att dela med sig av påsen till den övriga familjen. Se bara till att spara några nävar som blir lagom sega och smarriga till i morgon.

Happy Cheese Doodle Day!

/Helén

ostisar

Fler blogginlägg från Retromania

Senaste artiklarna från Härligt Hemma