Nostalgi

Minns ni känslan av att lägga en LP-skiva på skivspelaren, föra ner pickupen och höra ett försiktigt knaster när den sakta börjar åka över spåret? Visst var det ljuvligt?

Vi saknade den sköna känslan så mycket att vi faktiskt köpte vi oss en snygg, gammal Bang & Olufsen skivspelare på Blocket för att få återuppleva den. Det rekommenderar jag alla att göra! Och eftersom vi sedan länge gjort oss av med våra LP-skivor började vi också jaga de gamla favoriterna på loppisar. Nu har vi fått ihop ganska många av de vi en gång hade, allt från Elvis, Beatles, Abba och Lill Lindfors till Carola, U2, Led Zeppelin och Billy Idol. Och titt som tätt sätter vi oss i soffan och spelar några gamla sköningar. Den nostalgitrippen, den är som bomull för själen den.

Helén Skivor

Fler blogginlägg från Retromania

Senaste artiklarna från Härligt Hemma